Felix

Felix Sensations Hrana umeda pisici somon cu creveti/pastrav cu spanac in aspic 4x85g

340 g
Epuizat. Disponibil : Mi
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

FELIX SENSATIONS este o gama de retete care arata, miros si au un gust delicios pentru pisica ta. Fiecare reteta contine bucati fragede in diferite arome de aspic, pentru a-i face servirea placuta si pentru a-i oferi o combinatie de gusturi si arome apetisante ce-i vor incanta simturile. FELIX SENSATIONS este o combinatie de ingrediente de calitate, cu bucati delicioase in aspic, pentru ca pisica ta sa fie plina de viata.  

Hrana 100% completa si echilibrata pentru pisici adulte 

Fara arome, conservanti sau coloranti artificiali adaugati. 
Pentru o pisica adulta de greutate medie (4 kg), ofera 4 pliculete pe zi in cel putin 2 mese separate. Pentru cantitatea medie recomandata pentru mentinerea greutatii la adult s-au luat in considerare pisici cu activitate moderata aflate in conditii de temperatura normale. Nevoile individuale variaza si cantitatile de hrana trebuie adaptate corespunzator pentru a mentine o greutate normala a pisicii. A se servi la temperatura camerei. Apa proaspata si curata trebuie sa fie in permanenta la dispozitie. Pentru o pisica adulta sterilizata de greutate medie (4 kg), ofera 3 pliculete pe zi in cel putin 2 mese separate. 

Despre producator:

Istoria noastra incepe in 1866, odata cu infiintarea Companiei Anglo-Elvetiane de Lapte Condensat. Henri Nestlé dezvolta o revolutionara hrana pentru sugari in 1867, iar in 1905 compania pe care a fondat-o fuzioneaza cu Anglo-Swiss, pentru a forma ceea ce acum este cunoscut sub numele de Grupul Nestlé. In aceasta perioada orasele cresc, iar caile ferate si navele cu aburi reduc costurile marfurilor, stimuland comertul international cu bunuri de larg consum.

Instructiuni de depozitare:
Intr-un loc uscat si racoros

Adresa producator:
Str George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, Sector 2, Bucuresti

Felix Sensations cu somon in aspic aromat cu creveti

Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala*(12%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste(somon 4%), moluste si crustacee(creveti 1%), substante minerale, zaharuri. *bucati: 40% carne si produse derivate de natura animala.

Felix Sensations cu pastrav in aspic cu spanac

Compozitie: Carne si produse derivate de natura animala*(12%), extracte de proteine vegetale, peste si produse derivate din peste(pastrav 4%), legume(0,3% spanac deshidratat, echivalent cu 4% spanac in aspic), zaharuri. *bucati: 40% carne si produse derivate de natura animala. .Aditivi nutritionali: UI/kg: Vit. A: 655; Vit. D3: 100; Vit. E: 15; mg/kg: Sulfat feros monohidrat: 7,6; Iodura de calciu: 0,19; Sulfat de cupru pentahidrat: 0,66; Sulfat de mangan monohidrat: 1,5; Sulfat de zinc monohidrat: 13; 3a370: 413.

Constituenti analitici:

Umiditate: 82,0%, Proteina bruta: 11,5%, Uleiuri si grasimi brute: 2,5%, Cenusa bruta: 2,5%, Fibra neprelucrata: 0,05%, Acid linoleic (acid gras Omega 6): 0,4%.