Velay

Velay ECO Infuzie somn usor

36 g
ECO
31,99 lei 888,61 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Infuzia bio somn usor (flori si frunze portocal, maghiran) Pages 20x1.8g este un produs de calitate superioara provenit din agricultura ecologica certificata. Aceasta bautura are la baza portocalul si maghiranul, care este numit in mod popular si oregano de gradina, fiind o planta aromata cu proprietati exceptionale. Combinat cu gustul dulce al cojii de mandarina, maghiranul si portocalul formeaza o bautura ideala pentru a-ti pregati un somn bun si odihnitor. Totodata contine 8% ulei esential de mandarina. Portocalul este folosit pentru a reduce tensiunea si stresul, totodata ajuta la redobandirea unui somn mai bun, astfel ca un consum de 2 pliculete de ceai pe zi iti va permite sa te bucuri pe deplin de beneficiile sale.

Instructiuni de folosinta

Timp de infuzare: 3 pana la 5 minute
Temperatura de infuzare: 90°C

Despre producator

Fondata in 1859, compania Pages detinatoare a brandului Velay, este situata in orasul Le Puy-en-Velay din inima regiunii Auvergne din Franta, un teritoriu exceptional prin asezarea geografica si climatul care au generat o flora montana remarcabila. Incepand cu evul mediu, plantele au fost folosite de personalul medical ca si remedii pentru sanatate dar si pentru a oferi o stare de bine. In acest fel a renascut in renumitul oras de pelerinaj Le Puy-en-Velay o traditie veche de peste o mie de ani pentru productia de infuzii din plante. Ulterior, o multime de plante medicinale s-au dezvoltat pe aceste meleaguri si mostenitor al acestei practici ancestrale, brandul Pages devine cea mai veche marca de ceaiuri din Franta. In zilele de azi, produsele Pages sunt intotdeauna realizate cu aceeasi pasiune si aceleasi valori de autenticitate si naturalete.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Route des Estreys, 43000 Puy-en-Velay

0

Frunze de portocale amare 33%, iarba lamaioasa 23%, maghiran 17%, verbena 17%, granule de ulei esential de mandarine 8%, flori de portocal 5%, coji de mandarine 1%. (Ingrediente din agricultura ecologica)