• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Pentru o perioadă limitată: la primele 3 comenzi ai livrare gratuită la intervale de o oră. Nu rata!

    Afișează mai multe
Preț Avantajos

Tchibo Privat Kaffee Latin Grande cafea boabe

500 g
Până la 01.06
 47,99 lei 
95,98 lei/kg
Țara: Germania,

Cafea 100% Arabica din tari de origine, cu aroma bogata, care isi pastreaza particularitatile specifice zonei in care a fost cultivata. Altitudinea, tipul de sol si clima fiecarei regiuni dau aroma, densitatea spumei, gustul si nivelul de aciditate al cafelei.
Certificare Rainforest Alliance
Intensitate 3/6 (6 fiind gradul maxim de intensitate)

Instructiuni de folosire

Modalitati de preparare recomandate: Aparat cafea automat.

Despre producator

Fiind una dintre cele mai mari companii germane de bunuri de larg consum si de desfacere, ce isi desfasoara activitatea la nivel international, Tchibo isi asuma responsabilitatea fata de oameni si mediu.
Compania ofera cafea de cea mai buna calitate de mai bine de 70 de ani. Tchibo se angajeaza sa protejeze mediul inconjurator si sa imbunatateasca conditiile de trai ale cultivatorilor de cafea.

Pentru a continua sa le ofere clientilor cafea de inalta calitate si in viitor, Tchibo se axeaza mai mult pe aroma si gust. Totodata, se doreste protejarea mediului si imbunatatirea conditiilor de trai ale cultivatorilor si familiilor acestora. Pentru atingerea obiectivelor, Tchibo lucreaza impreuna cu organizatii de standardizare recunoscute la nivel international. In momentul de fata acestea includ Rainforest Alliance, Fairtrade, UTZ Certified precum si organizatii care activeaza in domeniul etichetelor organice conform legislatiei UE (Bio – Siegel) pentru a organiza fermierii de cafea si pentru a creste gradul de constientizare cu privire la cultivarea sustenabila a cafelei in viitor.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.

Adresa producatorului

Tchibo GmbH, Überseering 18
22297 Hamburg, Germania

0