Alce Nero

Alce Nero ECO Zahar brun deschis Fairtrade

500 g
ECO
24,99 lei 49,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Zaharul organic din trestie de zahar Alce Nero provine din renumitele terenuri de cultivare a zaharului de pe insula Cuba.

Trestia de zahar necesita un climat cald si umed si este cultivata in conformitate cu specificatiile agriculturii ecologice, fara niciun tratament chimic de sinteza si cu utilizarea ingrasamintelor exclusiv organice.

Acest zahar are o culoare naturala de chihlimbar si o granulatie fina, fiind ideal pentru prepararea prajiturilor.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis pachetul, pentru depozitare corespunzatoare, inchideti ermetic punga sau utilizati un recipient etans.

Despre producator

Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.

Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.

Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.

Producator

La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia

Zahar brun deschis organic

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1700 kJ/400 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide100 g
din care zaharuri99.3 g
Proteine0 g
Sare0 g
Fibre0 g