Alnavit

Alnavit ECO Suc de aronia sticla

330 ml
ECO
13,49 lei 40,88 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Sucul organic de aronia vegan Alnavit consta 100% din boabe de aronia. Are gust acru, dulce-acrisor si impresioneaza prin culoarea sa intensa, inchisa. Sucul contine doar dulceata naturala a fructelor de padure si nu contine aditivi.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor companiei. Prin urmare, toate activitatile si proiectele Alnatura se raporteaza la compatibilitatea cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential ca oamenii sa fie pusi in centrul gandurilor si actiunilor companiei, in locul intereselor pur economice.

Alnavit este parte a familiei Alnatura, care dezvolta de 20 de ani alimente ce sunt menite sa aduca o contributie pozitiva la bunastarea individuala - pentru oameni si pentru mediu. Cu o selectie din ce in ce mai mare de produse organice FREE FROM, Alnavit aduce multa armonie in viata de zi cu zi.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

 

 

Suc de aronia* 100% *din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică257 kJ/60 kCal
Grăsimi0.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide15 g
din care zaharuri8 g
Proteine0.5 g
Sare0.01 g
Fibre0.5 g