Bref

Bref Power Aktiv Gel Pine Solutie curatat toaleta

0,7 l
10,59 lei 15,13 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Serbia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Solutia de curatare a toaletei indeparteaza calcarul, murdaria si petele de pe marginea toaletei si a vasului de toaleta si umple baia cu un parfum proaspat pentru o lunga perioada de timp. Datorita spumei sale de curatare eficiente, Bref Power Aktiv este eficient impotriva celor mai frecvente probleme in curatarea toaletei si ofera o curatare igiena usoara in profunzime, fara urme de calcar si murdarie.

Poate fi folosit ca detergent zilnic pentru orice suprafata si forma toaletei. Bref Power Aktiv ofera, de asemenea, un parfum proaspat de ocean pentru o curatare mai placuta si o nota de prospetime in toaleta. Pentru a mentine curatenia si prospetimea toaletei dvs., va recomandam sa combinati blocurile de toaleta Bref Power Aktiv.

Cu pana la 20% mai multe fluxuri comparativ cu activele Bref Power.

Despre producator:
Henkel este o companie germana cu o istorie care dateaza din 1876. Compania este angajata in principal in productia de produse pentru farmacii. Compania ofera o gama larga de la detergenti si detergenti, la produse cosmetice pana la nevoi de igiena. Cele mai cunoscute marci pe care Henkel le are sub aripile sale sunt Bref, Palmex, Perwoll, Persil, Somat sau Silan.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra intr-un loc uscat, ferit de copii.

Adresa producator:
Bucuresti, Str. Ionitã Vornicul nr. 1-7, Sector 2

< 5 % surfactanti neionici Alte ingrediente: parfumur