O punga de veggie tots Edenia contine in cantitati egale chiftelute de conopida si chiftelute de broccoli, acoperite de fulgi de cartofi, care le confera o crusta crocanta. Tot ce iti ramane de facut este sa le prepari dupa preferinta atat la cuptor, fara ulei, cat si prin prajire in fripteuza daca doresti o crusta mai crocanta. Se pot consuma ca atare sau precum garnitura si sunt perfecte pentru perioada postului.

Conopida si broccoli sunt 2 dintre alimentele considerate superfoods a caror consum este recomandat a fi inclus cat mai des in dieta.

Potrivit pentru 2 portii.

Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare.

Legumele Edenia sunt legume proaspete, curatate si sortate cu grija.

Chiftelutele din legume sunt invelite intr-o crusta croacanta, deja condimentata,  preprajite si apoi congelate rapid prin metoda IQF (individually quick frozen).

Recomandare de preparare:

Cuptor:

Puneti chiftelutele de conopida si chiftelutele de broccoli congelate intr-un singur strat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti-le in cuptorul preincalzit la 200 ˚C, timp de 10-12 minute, pana cand sunt rumenite, intorcandu-le o data.

Friteuza:

Prajiti chiftelutele de conopida si chiftelutele de broccoli congelate timp de 4-5 minute in uleiul preincalzit la 175 ˚C.

Conditii de depozitare:

- 18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj

A nu se recongela dupa decongelare!