Laptaria cu caimac

Laptaria cu caimac Iaurt de 10%

190 g
9,09 lei 47,84 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Natural 100%, produs din lapte de la vaca integral in care am adaugat si putina smantana, fara stabilizatori sau aditivi, pasteurizat la temperatura joasa.

Cu 10% grasime, iaurt de 10 de la Laptaria cu caimac este un iaurt fin, cremos, cu gust dulce-acrisor. Are un coagul ferm si o textura bogata, placuta.

Potrivit adultilor pofticiosi cat si copiilor mici si energici cu nevoi calorice mari: atunci cand esti cu gandul la smantana, dar ai prefera ceva mai usor.

Delicios simplu sau cu fructe proaspete sau confiate, produse de panificatie dulci sau sarate, biscuiti, in ciorba, peste mamaliga, papanasi sau sarmale.

Despre producator

Cu gama noastra diversa de produse fara lactoza, dorim sa va facem viata de zi cu zi mai usoara. Bucurati-va de laptele nostru, incercati micii nostri ajutoare de bucatarie, cum ar fi smantana sau crème fraîche si savurati-va cu iaurturile noastre delicioase. Chiar daca trebuie sa te descurci fara fructoza sau gluten, iti oferim alternative delicioase. Ne dorim ca tu sa te poti bucura fara griji si sa nu fii nevoit sa faci fara experienta gustativa unica a produselor lactate proaspete.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider intre 2 si 8 grade Celsius.

Adresa producatorului

Strada Primariei 59, Dragoesti 927100

lapte de vaca integral, pasteurizat, smantana, culturi lactice.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică507 kJ/121 kCal
Grăsimi10 g
inclusiv acizi grași saturați7.2 g
Glucide2.8 g
din care zaharuri2.8 g
Proteine3.6 g
Sare0.1 g
Fibre g