Laptaria cu caimac

Laptaria cu caimac Cas zvantat

225 g
18,79 lei 83,51 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Caș Zvântat este ca o declarație de gust a laptelui! „Convertim” 12 litri de lapte pentru fiecare kilogram de caș, ca să obținem un gust fin și plăcut, așa cum le place copiilor.

Despre producator

Suntem o marcă de lactate de specialitate 100% românească, naturală și integrală, adaptată cerințelor și posibilităților lumii de astăzi. Ne implicăm în întregul proces: cu ferma noastră și cu animalele noastre hrănite din propriile culturi, avem atât mijloacele, cât și dorința de a produce produse lactate de calitate, sigure și hrănitoare, fără suplimente inutile. Gustoase ca cele pe care le găsești doar în mediul rural sau la piață, dar sigure așa cum le poate oferi doar o fabrică de ultimă generație. Avem grijă de animalele noastre temeinic, creăm noi gusturi cu pasiune și respectăm cu rigurozitate standardele și credem că viața este mai liniștită atunci când alegi să faci fapte bune și să bei un pahar de lapte cald.

Conditii de depozitare

A se pastra la frigider între 2 si 8 grade

Adresa producatorului

Strada Primăriei 59, Drăgoeşti 927100

lapte de vaca partial degresat, pasteurizat, cheag, culturi lactice, sare. Continut de grasime raportat la substanta uscata: min 40%

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1434 kJ/343 kCal
Grăsimi25 g
inclusiv acizi grași saturați17 g
Glucide1.5 g
din care zaharuri1.1 g
Proteine25.4 g
Sare1 g
Fibre g