Parker

Parker Mina Roller Quink Negru M

1 buc
27,29 lei 27,29 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mina roller Parker Quink M, Negru, Blister. Compatibile cu toate rollerele Parker. Minele de roller au fost atat inventate cat si patentate de catre Parker in anul 1981. Acestea sunt de fapt o mina de pix care are in loc de pasta cerneala.
 

Despre producator:

Lumea lui Parker                                                      

De mai bine de 130 de ani, Parker a fost un pionier in inovare, cu un stil unic si o maiestrie renumita mondial a pixurilor fine. Explorati istoria noastra lunga, mostenirea bogata si explorarea viitoarelor inovatii ale stilourilor fine.

Pixurile Parker sunt instrumente de scris rafinate realizate rafinat, cu o istorie bogata de inovatie si credinta in importanta cuvantului scris. Expertii nostri s-au dedicat artei scrierii fine, folosind 130 de ani de istorie pentru a dezvolta noi pixuri Parker care reflecta cultura moderna, ramanand in acelasi timp fideli mostenirii noastre. Descoperiti stiloul Parker care se potriveste cel mai bine personalitatii si tipului dvs. de scris, cu colectii inspirate din vremuri trecute si prezente. Maiestrie maiestrie. Design rafinat. Pixurile Parker sunt dedicate mestesugului scrisului fin. Gaseste-l pe al tau astazi.

Instructiuni de depozitare:
La temperatura camerei, ferit de razele soarelui

Adresa producator:
CHEMIN DE BLANDONNET 8 1214 VERNIER ELVETIA