Haagen Dazs

Haagen Dazs Inghetata favorite selection 4x95 ml

380 ml
41,99 lei 110,50 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Combinatia dintre cele mai populare sortimente de inghetata:

  • Inghetata de caramel cu sos de caramel
  • Inghetata de vanilie cu bucati de nuci de macadamia caramelizate
  • Inghetata de vanile cu sos de caramel si bucati de prajitura Brownie
  • Inghetata de vanilie cu biscuiti

Transforma cotidianul in extraordinar cu o colectie de arome clasice, iubite de toata lumea.

Descopera colectia irezistibila de inghetata de la Häagen-Dazs si indragosteste-te de fiecare sortiment. Nu este nevoie sa o imparti cu nimeni!

Recomandare de servire

Se scoate din congelator cu 5 minute inainte de servire.

Despre producator

Haagen-Dazs a creat categoria inghetatei super-premium in 1961, si este vanduta astazi in mai mult de 50 de tari. Initial, au fost create doar trei sortimente de baza – ciocolata, vanilie si cafea. Astazi, peste 46 de arome unice delecteaza consumatorii la nivel global.

Cunoscuta pentru gust, calitate si inovatie, inghetata Häagen-Dazs are la baza 4 ingrediente simple: smantana de calitate, lapte, zahar si oua.

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura de -18°C. Produs congelat. A nu se recongela dupa decongelare.

Adresa producatorului

Haagen Dazs Arras SNC, 155 Route de Cambrai
62217 Tilloy Les Mofflaines, FRANTA– EU

Ingheţata de caramel cu sos de caramel (10%). : Frisca (31%), lapte condensat degresat, zahar, lapte condensat, galbenus de ou, sirop de glucoza, ulei de cocos, sare, aroma naturala de vanilie, agent gelatinizant (pectine). Pentru alergeni vedeti ingredientele scrise Ingrosat. Fara gluten. Ingheţata de vanilie cu bucati de nuci de macadamia caramelizate (10%).: Frisca (35%), lapte condensat degresat, zahar, galbenus de ou, sirop de glucoza, nuci macadamia, ulei de cocos, unt, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, sare, aroma naturala de vanilie. Pentru alergeni vedeti ingredientele scrise Ingrosat. Fara gluten. Poate contine alte fructe In coaja lemnoasa. Ingheţata de vanile cu sos de caramel (10%) si bucati de prajitura Brownie (8%).: Frisca (32%), lapte condensat degresat, zahar, galbenus de ou, faina de grau, lapte condensat integral, uleiuri vegetale (de cocos, de floarea soarelui), sirop de glucoza, cacao cu continut redus de grasimi, ou, sare, amidon din porumb, agent gelatinizant (pectine), arome naturale, agent de afȃnare (bicarbonat de sodiu), aroma naturala de vanilie. Pentru alergeni vedeti ingredientele scrise Ingrosat. Ingheţata de vanilie cu biscuiti (6%).: Frisca (37%), lapte condensat degresat, zahar, galbenus de ou, faina de grȃu, ulei de cocos, cacao cu conţinut redus de grasimi, aroma naturala de vanilie, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, sare. Pentru alergeni vedeti ingredientele scrise Ingrosat.

Alergeni

Poate conține urme de:
Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.