Baby Anthyllis

Baby Anthyllis ECO Lotiune protectoare anti tantari si insecte

100 ml
ECO
39,79 lei 397,90 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lotiunea Baby Anthyllis este un amestec de extracte vegetale pure cu uleiuri esentiale volatile ce alunga insectele nedorite. Acest produs nu conține repelenti chimici,nu păteaza, nu unge, hidrateaza pielea si este rapid absorbit.
Produsul este testat dermatologic, controlat pentru continutul de metale grele (crom, cobalt, nichel cu valori <0,4 ppm), nu contine repelenti de sinteza si nu este testat pe animale. Nu altereaza Ph-ul pielii adultilor si copilor. Produsul este recomandat copiilor incepand cu varsta de 3 ani.
Depozitare la temperatura ambientala. A se folosi in maxim 12 luni de la deschidere.
Se aplica direct pe piele. Datorita caracteristicilor volatile ale ingredientelor, se recomanda aplicarea de cateva ori pe zi. Produsul este recomandat copiilor incepand cu varsta de 3 ani.

Despre producator:
Compania a fost infiintata in 1939 de Armando Pierpaoli, care producea si comercializa produse de curatenie a locuintei si apoi, treptat, produse de ingrijire personala.
O poveste care se intinde pe mai multe generatii dar care este unita de dorinta de a dezvolta un produs care sa raspunda nevoilor individuale.
In 2005, Pierpaoli s-a orientat catre productia ecologica, creand prima linie de igiena si detergente a unei case de comert echitabil si ecologic.
Un stil de viata de productie si consum menit sa-si reduca impactul asupra ecosistemului devine din ce in ce mai urgent pentru a proteja fundamentele vietii noastre si speranta pentru viitor, pentru noi si pentru generatiile viitoare

Instructiuni de depozitare:
Depozitare la temperatura ambientala. A se folosi in maxim 12 luni de la deschidere.

Adresa producator:
Enrico Mattei, 20 – 60019 – Senigallia – ITALIA

Apa, Carapa Guainiensis Seed Oil, Glycerin, Sodium Stearoyl Lactylate, Sodium Dehydroacetate, *Pelargonium Graveolens Oil, Tocopherol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Citronellol, Geraniol, Linalool. * - ingrediente din agricultura ecologica.