Quality Pack

Quality Pahare carton 100% plastic free 300 ml

20 buc
18,79 lei 0,94 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cand totul e pe fuga, 2-go, nimic nu bate greutatea redusa si manevrabilitatea paharelor noastre. Iar atunci cand trebuie sa fii mai degraba operativ decat formal si pretios, alegi paharele QUALITY PACK.

Despre producator:

Am infiintat societatea in 2012, iar, dupa doar opt ani de munca in echipa, am ajuns lideri de piata. La Quality Pack am investit permanent in dezvoltarea de produse noi, prietenoase cu mediul, iar viziunea legata de orientarea catre ambalaje biodegradabile a dus la obtinerea unei cote de piata importante. Eficienta serviciilor si calitatea la superlativ a produselor au fost esentiale pentru dezvoltarea companiei.

Acum Quality Pack este unul dintre cei mai importante nume in productia de cutii pentru pizza, servetele si tacamuri ambalate individual. Suntem furnizori pentru toate retelele de magazine mari, printre care Metro, Auchan, Carrefour, Kaufland, KFC, McDonald’s etc., dar exportam si in Europa, in tari precum Grecia, Bulgaria, Polonia sau Anglia.

Simultan, impreuna cu partenerii nostri din Europa si din Asia, am dezvoltat o gama ampla de produse din plastic, plastic reciclat si din materiale biodegradabile.

Suntem un furnizor profesionist si dorim sa le asiguram partenerilor nostri solutii complete de ambalaje care sa le puna in valoare produsele comercializate. Gama noastra extrem de variata de ambalaje din plastic si din materiale biodegradabile ne permite sa oferim solutii unice numerosilor clienti, in timp ce experienta noastra bogata ne-a ajutat sa facem mult mai mult decat doar sa producem, sa importam si sa vindem.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Sos. de Centura, nr 6
Stefanestii de Jos