Dr. Schar
Dr. Schar Paine clasica fara gluten Mastro Panettiere
300 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Cea mai gustoasa paine feliata fara gluten. Painea Schär Maestro Classic fara gluten este facuta cu aluat si cereale antice (mei si quinoa), ceea ce o face mai moale si mai savuroasa decat oricand.
Despre producator
Din Tirolul de Sud in lume. Lansat ca un pionier pe o piata de nisa pentru produsele fara gluten, astazi Dr. Schär este un expert in nevoi nutritionale speciale cu o acoperire globala.
Calitatea a fost si va fi intotdeauna in centrul a tot ceea ce face Dr. Schar. De la selectarea celor mai bune cereale fara gluten pana la timpul petrecut cu oamenii.
Conditii de depozitare
Se pastreaza la temperatura camerei.
Adresa producatorului
A.- Nobel- Straße 18, Leifers 39055, Italia
Amidon din porumb, apa, aluat fermentat 16% (faina de orez, apa), amidon din orez, fibra vegetala (psyllium), sirop din orez, ulei de floarea soarelui, faina de mei 1.9%, proteine din soia, faina de quinoa 1,3%, agent de ingrosare: hidroxipropil metilceluloza, drojdie, sare iodata (sare, iodura de potasiu), miere. Poate contine urme de lupin si mustar. Nu contine: Gluten | Grau | Lactoza.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 981 kJ/233 kCal |
Grăsimi | 3.4 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.4 g |
Glucide | 43 g |
din care zaharuri | 3.3 g |
Proteine | 3.5 g |
Sare | 0.99 g |
Fibre | 8.1 g |