Tommee Tippee

Tommee Tippee Lingurite termosensibile, 4 luni+, negru/rosu

4 buc
35,39 lei 8,85 lei/buc

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Preț pentru membrii Sezamini: 30,08 lei
Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aceste linguri sunt confectionate dintr-un material moale, inteligent, cu senzor de caldura. Acesea sunt concepute pentru a va ajuta pe dumneavoastra si pe micutul dumneavoastra sa va bucurati de primele gusturi. Manerele lungi ajuta la scoaterea alimentelor din borcane si pungi, iar varful super moale devine galben pentru a va arata daca mancarea este prea fierbinte.

Avand in vedere siguranta alimentara si igiena, manerul lingurii are un design ridicat care ajuta la impiedicarea varfului lingurii si a alimentelor sa atinga orice suprafata. De asemenea, este protejat cu BACSHIELD™ care reduce bacteriile cu pana la 99,99% 24 de ore pe zi. In plus, toate produsele noastre nu contin BPA, BPS, PVC, ftalati si nitrozamina.

Despre producator:

La Tommee Tippee, credem ca fiecare copil are dreptul la un inceput excelent in viata si este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca lumea in care s-au nascut este pregatita pentru a le oferi acest privilegiu.

Aceasta inseamna sa protejam planeta incepand de astazi – prin eliminarea materialelor plastice de unica folosinta din tot ceea ce facem, prin aprovizionarea cu materialele noastre biodegradabile, prin utilizarea surselor de energie regenerabila si prin ridicarea afacerii noastre de la zero – astfel incat sa poata trai bine in ea maine, asigurand o societate ideala in care cresca.

Instructiuni de depozitare:

Ambiental

Adresa producator:

Mayborn USA, Inc., etajul 11, 1010 Washington Boulevard, Stamford, Connecticut