OLYMPUS

OLYMPUS Suc de portocala, mar, sfecla rosie, morcov

1 l

MEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME

13,49 lei 13,49 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Gusta un suc 100% natural de fructe grecesti obtinut din concentrat de piersici si mere, fara conservanti sau aditivi alimentari si care iti ofera numai vitamine, energie si gustul unic al fructelor. in plus, te vei bucura de gustul intact al sucului natural preferat, deoarece acesta nu are adaos de zahar, conservanti sau aditivi alimentari. Formarea de sediment este o caracteristica naturala a sucului. Contine zaharuri prezente in mod natural din fructe. A se pastra la temperaturi intre 2-6⁰C HELLENIC DAIRIES S.A. 5th km Trikala-Pili, Trikala 42100, Greece https://www.olympusfoods.ro/produse/suc-natural/suc-mix-sfecla-rosie.html

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 3 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 3 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Suc concentrat de mere (48%), suc concentrat de portocale (28%), suc concentrat de sfeclă roșie (15%), suc concentrat de morcovi (9%)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică223 kJ/53 kCal
Grăsimi0.1 g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide12.8 g
din care zaharuri12.5 g
Proteine0.3 g
Sare g
Fibre g