Pedigree

Pedigree Hrana umeda pentru caini adulti cu bucati de vita in jeleu

1,2 kg
Max. 6 buc.
22,29 lei 18,58 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Fiind 100% completa si echilibrata, hrana din conservele Pedigree este o hrana umeda nutritiva pentru caini, care va transforma fiecare masa in explozii molipsitoare de entuziasm. Dezvoltata cu ajutorul nutritionistilor si al medicilor veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie, hrana Pedigree pentru caini contine toate elementele nutritive necesare pentru a sustine o digestie optima, sanatatea pielii si a blanii, precum si un sistem imunitar puternic si oase sanatoase. Hrana pentru caini Pedigree la conserva nu contine arome, coloranti sau conservanti artificiali.

1. Hrana umeda 100% completa si delicioasa pentru caini adulti. 
2. Se serveste separat sau ca supliment delicios la hrana uscata pentru caini. 
3. Nutritie pentru caini, care contribuie la mentinerea oaselor sanatoase, buna digestie, piele si blana sanatoase si la mentinerea sistemului imunitar. 
4. Hrana pentru caini a fost dezvoltata in colaborare cu veterinarii si nutritionistii de la centrul Waltham de nutritie veterinara. 
5. Nu contine coloranti, arome sau conservanti artificiali.

Despre producator:

Mars, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata internationala, este o afacere de familie, ghidata de urmatoarele 5 principii: calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficacitate si libertate.Compania a fost inceputa de Frank C. Mars chiar in bucataria sa din Tacoma, Washington, iar in prezent este detinuta de nepotii acestuia si are 130.0000 de angajati in peste 80 de tari.

Astazi, compania opereaza patru segmente de afaceri: Petcare, Food, Mars Wrigley si Mars Edge. Mars are grija cu mandrie de jumatate din animalele de companie din lume prin intermediul planurilor sale de nutritie, sanatate si servicii. Printre brandurile lor globale de Petcare putem enumera: PEDIGREE, Waltham Center for Pet Nutrition, WHISKAS, ROYAL CANIN, AniCura, WISDOM PANEL si VCA. Astazi, produsele emblematice marca Mars Wrigley, precum M&M’S, SNICKERS, ORBIT, EXTRA si Skittles sunt delectate in peste 180 de tari. Mars Food are 13 marci produse in intreaga lume si disponibile in peste 30 de tari, printre care BEN’S ORIGINAL, MASTERFOODS, SEEDS OF CHANGE, TASTY BITE and DOLMIO. Mars Edge, a fost creat pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii umane, prin combinarea alimentelor pe care ti le doresti cu nutritia de care ai nevoie. In parteneriat cu institutii de cercetare de top din intreaga lume, programul de cercetare a flavanolului de cacao Mars Edge exista pentru a avansa intelegerea stiintifica a flavanolului de cacao si a potentialelor beneficii pentru sanatate. 

Conditii de pastrare:

A se pastra inchis, la loc uscat si racoros.

0

Carne si derivate de origine animala (36%, din care 92% natural*, inclusiv 4% vita), Cereale, Minerale, Extracte din proteina vegetala, Derivate de origine vegetala (inclusiv 0,5% pulpa de sfecla uscata), *ingrediente naturale. Constituenti analitici (%): proteina: 7.0; continut de grasimi: 3.8; materie anorganica: 2.0; fibra bruta: 0.50; umiditate: 81.5