Lacerta

Lacerta Rose Vin rose sec

0,75 l
18+
55,99 lei 74,65 lei/l

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Preț pentru Premium: 47,59 lei
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Un vin rose proaspat, savuros, care isi dezvaluie identitatea aromatica din prima, fara nicio rezerva. Primul nas cuprinde un buchet predominant fructat, imbogatit cu nuante florale iar gustul este bogat in arome delicate de capsuni, fragi, zmeura si merisoare. Lacerta Rose este un vin sec proaspat, savuros, carismatic, care isi dezvaluie identitatea aromatica din prima, fara nicio rezerva. Personalitatea sa fructata se incadreaza perfect intr-un tablou estival cu briza calda. Lacerta Rose este un vin delicat si usor de baut, de aceea este apreciat in special de publicul feminin.

Recomandari de servire

Temperatura ideala de servire este de 8 grade C. Poate fi servit fie ca aperitiv sau cu preparate pe baza de peste si fructe de mare, fripturi la gratar sau salate de sezon.

Despre producator

La sudul Muntilor Carpati, de-a lungul paralelei 45, celebra paralela a vinului pe care se afla si Piemont sau Bordeaux, exista un loc unde primavara e destul de uscata, iar toamna insorita si lunga. E un loc unde pamantul fertil si curat e recunoscut dupa soparlele mici care alearga peste tot. Daca te opresti la Dealu Mare sa admiri colinele intesate de vita de vie si sa te bucuri de aerul tare, poti da oricand peste dovada vie ca pamanturile acestea sunt ideale pentru struguri. In 2011, soparlele au imprumutat numele lor latin vinurilor multi-premiate din aceste locuri: LacertA.
 

In centrul domeniului LacertA se afla Conacul Dorobantu, opera arhitectului Ion Mincu. Construit in 1901 si renovat in 2005 conform planurilor originale,
mostra de arhitectura neo-romaneasca priveste de la inaltime dealurile din jur, pline-ochi cu vita de vie.
Maretia primitoare a conacului invita la degustarea vinului nobil, dar si la admirarea de sus a unuia dintre cele mai frumoase domenii viticole. Orice vizita devine o experienta memorabila, de vreme ce dealurile din jur, bogate in vita de vie, ofera o desfatare vizuala. Cele 82 de hectare de podgorie ce produc vin medaliat cu aur la numeroase competitii internationale, arhitectura conacului si cei 7000 de ani de istorie a vinului din aceasta zona privilegiata fac din LacertA o experienta ce trebuie simtita. Si, ca dovada a simbiozei perfecte dintre viata minerala, vegetala si animala, soparlele isi croiesc drum cu repeziciune pe solul maroniu, ideal pentru vin, si apoi se aseaza si se odihnesc in zonele luminate de soare.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi de 15 ℃elsius.

Adresa producatorului

Sat Fintesti nr.434, Com Naeni
Jud Buzau, CP 127392

Struguri rosii Blaufraenkisch

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.