Sanytol

Sanytol Dezinfectant multisuprafete grapefruit

500 ml
14,79 lei 29,58 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Distruge bacteriile, ciupercile, virusurile testate.

Folosirea unui dezinfectant pentru curatare este singurul mod de a impiedica cu eficacitate proliferarea bacteriilor, fungilor si virusilor. Sanytol Dezinfectant Universal Multisuprafete, fara clor, garanteaza o igiena perfecta si distruge micro-organismele.

*Timpul de actiune:
5 min eficacitate bactericida impotriva Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli si Pseudomonas aeruginosa si 15 min eficacitate fungicida impotriva Candida albicans si Aspergillus niger conform standardului EN 13697. 5 min eficacitate impotriva Virusul Herpes Simplex tipul 1 si virusului gripal A H1N1 conform normei EN 14476. Lasati sa actioneze timp de 15 minute (tripla actiune) si stergeti cu o carpa curata. 
Eficacitatea sa este probata si controlata de un laborator autorizat. Testat dermatologic. Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii.

Fara clor
Nu pateaza
Parfum proaspat si placut.

Indicatii de utilizare:
Prin pulverizare direct pe suprafata (100%).

Aria de aplicare:
Dezinfectia suprafetelor, capace de closete, obiecte sanitare, sifoane, faianta, suprafete lavabile, aparate electrocasnice, saltele, covoare, mochete, canapele, telefoane, calculatoare, galeti de gunoi.