Red Bull

Red Bull Bautura energizanta Pepene Rosu

250 ml
5,79 lei 23,16 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Austria,

Contine aceleasi ingrediente de baza ale Red Bull Energy Drink clasic (aceeasi cantitate de cofeina, aceeasi cantitate de taurina etc.), dar vine cu un gust dulce si varatic de pepene (corect e verde, insa marea majoritate a romanilor spun rosu).

Din 1987 Red Bull le da aripi oamenilor si ideilor lor.

Red Bull nu este doar o bautura care merge bine in long drinks.
Distractia merge de multe ori mana in mana cu Red Bull. Dar Red Bull este in primul rand o bautura energizanta perfecta pentru momentele de efort fizic si/sau intelectual: 

  •  la serviciu
  •  la facultate sau cand invatam
  • inainte/ in timpul/ dupa activitati sportive
  • atunci cand conducem, mai ales la drumuri lungi

Despre producator

1987 este anul in care s-au vandut primele doze de Red Bull, in Austria. Inspirat de bauturile functionale foarte populare in Asia, Dietrich Mateschitz, CEO-ul Red Bull GmbH, a infiintat compania care a pus pe rafturile din Austria, apoi din toata Europa (inclusiv Romania), prima bautura energizanta cu adevarat globala.

In 1996 Red Bull  ajunge in Romania printr-un distribuitor oficial. Actualmente, Red Bull are 13.600 de angajati in toata lumea, iar in 2021 s-au vandut 9,8 miliarde de doze. Anual in Romania se consuma zeci de milioane de doze – atunci cand romanii se distreaza, cand lucreaza, cand fac sport, atunci cand conduc, cand invata sau, uneori, intr-o clipa de rasfat cu un brand pe care il apreciaza.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de razele soarelui.

apa carbogazificata, zaharoza, glucoza, acidifiant (acid citric), taurina (0,4 %),
corectori de aciditate (carbonati de sodiu, carbonati de magneziu), cafeina (0,03 %), vitamine (niacina, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12), arome, coloranti (antocianine, riboflavine)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică195 kJ/46 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide11 g
din care zaharuri11 g
Proteine g
Sare0.1 g
Fibre g