• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promotion for new customers! 🧡 360 lei total discount on the first 4 orders.

    Use code BUNVENIT for -50 lei for the first order, in the "Fruits and vegetables" category, + 3x50 lei for the next 3 orders + the value of the benefits related to the Premium subscription, free for 1 month.

    Show more
Free delivery, with guaranteed delivery today by 17:00 and many other benefitsSame day delivery
Purchase 2x a month without a minimum order amount
Exclusive up to 20% discount on top products
Always free delivery and many other benefits
Curatenia de primavara

Paștele se apropie în curând, iar tradiția dictează să avem casa curată pentru această sărbătoare. Curăță tot, de la podele, covoare, mobilă, chiuvete, geamuri, haine și toate cele cu ajutorul celui mai mare sortiment de produse prietenoase cu mediul sau cele clasice, la prețuri speciale! Descoperă oferta noastră mai jos.

Sigur, ai spălat vasele, dar realitatea este că abia ai început! Au mai rămas plita, mobila, cuptorul, frigiderul, masa, gunoiul de dus… și nu uita nici de baie. Chiuveta, closetul, dușul. Mașina de spălat trebuie curățată? Off, ar trebui să schimbi și periuțele de dinți.

Nu uita nici de mobila din living, dormitor, hol și restul casei. Cuierul trebuie șters și el, la fel și clanțele ușilor. Ușile, nu uita de uși! 

Trage aer în piept, avem noi produse de curățat toate suprafețele. De la branduri sustenabile la soluțiile cu care ești deja obișnuit. Tot ce a rămas de făcut este să aștepți livratorul Sezamo!