• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
1Decembrie

Sărbătorim împreună în această minivacanță. Tu stai și te relaxezi, noi avem grijă de cumpărături. Indiferent că ești în căutarea cadoului perfect pentru Sf. Andrei, de Sf. Nicolae, că se apropie, sau pur și simplu vrei să faci o rețetă tradițională românească, la noi găsești tot ce ai nevoie.

De ce să pierzi timpul prin supermarketuri stând la cozi când îți putem aduce tot ce ai nevoie și în 2 ore?

Dacă te pregatești să gătești o rețetă tradițională de Ziua Națională, avem noi soluția. Ce zici de ciolan cu fasole? Găsești mai jos toate ingredientele necesare pentru a găti acest fel de mâncare, pentru o masă delicioasă.

Sărbătorim Sf. Andrei cu Sezamo! Descoperă mai jos propuneri de cadouri, dacă ești în pană de idei.Livrăm tradiția și bucuria direct la domiciliul tău, pentru a te bucura alături de cei dragi.