• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Pune pe grătar carne gustoasă de la producători locali

Ne dorim ca toată lumea să aibă acces la carne gustoasă și de calitate, iar pentru asta colaborăm cu producători și măcelării locale pentru ca produsele lor să fie descoperite și savurate de cât mai mulți clienți. Ca acest lucru să fie posibil, ți-am pregătit o selecție de produse premium la prețuri accesibile. 

 

 Vedetele grătarului sunt aici: carnea, micii și preparatele tradiționale de la Carmangeria Ozana, pe care le găsești doar la Sezamo. Recomandăm și carnea premium de vită Black Angus de la Karpaten Meat, provenită de la bovine crescute pe pășunile naturale din Transilvania.

 

Fără să întrerupem lanțul termic, carnea va fi livrată la tine acasă, în 3 ore. În plus, livrăm până la ușa ta și cărbunii, gheața sau băuturile. Dacă ești nemulțumit de calitatea unui produs, îți vom returna banii instant, fără alte întrebări.

 

Descoperă recomandările noastre și bucură-te de un grătar delicios alături de cei dragi!

Carne și preparate tradiționale premium de la măcelării locale