• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Asian Market

Pășește în lumea vibrantă a condimentelor, a culorilor și texturilor inedite ale bucătăriei asiatice, disponibile 365 de zile pe an, ori de câte ori vrei să ieși din rutina cotidiană. Suntem încântați să îți oferim cea mai largă varietate de delicii asiatice, la doar un clic distanță. Suntem destinația ta pentru ingrediente din bucătăria asiatică, gata să livrăm în doar 2 ore! Apasă și...boom – am sunat la ușa ta! Fericirea ta este prioritatea noastră și îți garantăm 100% satisfacție. Ești gata de aventură?
 

Spune "bună ziua" unui bol nelipsit în alimentația zilnică asiatică! Orezul Jasmine cambodgian sau cel basmati din India sunt punctul de plecare al oricărei mese. Dacă vrei să încerci și altceva, te așteptăm cu tăiței sau așa cum îi știu pasionații, noodles. Aromele Asiei, fără să ai nevoie de pașaport!