• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Nimeni nu te învață cum e să fii părinte, fiecare dintre noi are propria sa călătorie alături de micuții săi. Dar noi, cei de la Sezamo, știm că ajutorul nu strică niciodată, mai ales în primii ani. De aceea ți-am pregătit oferte la produse precum: scutece, șervețele umede, produse de igienă, alimente BIO perfecte pentru diversificare, accesorii dar și super beneficii oferite de clubul Sezamini! Spre deosebire de alte magazine dedicate familiei si celor mici, la noi găsești fructe și legume și alte alimente, precum carne proaspătă, direct de la fermieri, pentru o alimentație sănătoasă pentru întreaga familie.

De ce să faci parte din Sezamini, cel mai tare club din oraș, dedicate familiilor cu copii de până în 12 ani? Înregistrarea în club este gratuită și nu presupune alte costuri. Ai transport gratuit de duminică până joi, între 10:00 -16:00, pentru comenzile de peste 150 lei. Reduceri de până la 40% la produsele selectate. La fiecare comandă plasată de peste 300 de lei (exceptând produsele din alcool și tutun) primești 30 credite pe care le poți folosi doar pentru produsele din categoria „Mama și copilul".