• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
BTS-Sezamo

Pregătirile pentru școală nu vor întrerupe nicio clipă din vacanța ta!

 

Pe Sezamo, găsești totul ușor și rapid - întreaga papetărie, inclusiv materialele de artă, și desigur, gustările delicioase pentru pauzele dintre lecții. Fă-ți cumpărăturile mai simple decât o joacă de copil, fără să te plimbi prin papetării și supermarketuri aglomerate, încercând să alegi ce caiet sau creion să cumperi. Comandă tot ce ai nevoie pentru începutul anului școlar, împreună cu cumpărăturile săptămânale.

 

Ne-am gândit și la familiile numeroase și dorim să le ușurăm efortul: la achizițiile mari pentru școală, oferim 50 de lei înapoi la 500 de lei cheltuiți. Și ce-i mai tare, îți vom aduce totul direct la ușa ta, în doar 3 ore, fără cozi, aglomerație sau stres.

La început de școală, caietele noastre devin complicele fiecărui elev dornic să-și împărtășească noile aventuri. Cu file albe pentru povești noi, aceste caiete devin spațiul ideal pentru a da viață ideilor și imaginilor. În fiecare pagină, copiii pot scrie și desena noi capitole ale propriilor lor povești, transformând caietele într-un loc magic unde imaginația prinde viață.

Fie că este vorba de primele schițe sau de creațiile unui viitor artist, un lucru este clar: aveți nevoie de unelte de scris și desen de calitate. Grăbeste-te să îți achiziționezi stilouri, creioane colorate sau markere, atât de necesare pentru micii artiști. La Sezamo, vei găsi tot ceea ce îi lipsește din penar micuțului tău Picasso.