• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Descoperă brandurile noastre proprii

Căutăm în mod constant noi modalități pentru a te impresiona și astfel să devenim destinația ta preferată pentru cumpărături. Aceasta este motivația pentru care am dezvoltat constant sortimentația Sezamo și am creat mărcile noastre proprii. Ne dorim ca toată lumea să se bucure de produse de calitate superioară la cele mai accesibile prețuri, o parte a misiunii noastre fiind să te ajutăm să mănânci bine, fără să cheltuiești foarte mulți bani.

 

Suntem mândri de brandurile noastre proprii: Dacello, Miil, Moddia, Ubomi, Yutto și Kitchin. În același timp, nu uităm nici de brutăria Sezamo, unde coacem bunătăți crocante de mai multe ori pe zi, de mezelurile feliate în momentul în care îți pregătim comanda, sau de sucul proaspăt stors în fiecare zi, din cele mai coapte portocale.

 

Multe dintre brandurile noastre au certificări ECO, care garantează că cel puțin 95% din ingrediente sunt ecologice. Deținem, de asemenea, și certificările Forest Stewardship Council și Rain Forest Alliance, care atestă că produsele noastre provin din păduri gestionate în mod responsabil și de la fermieri sustenabili în domeniile social, economic și de mediu.

 

Accesibile, dar și atât de bune, sunt doar produsele de la brandurile noastre proprii.

Hai să îți prezentăm brandurile noastre proprii cu care ne mândrim

Produsele Dacello se disting prin conținutul lor ridicat de carne, oferind totodată un raport excelent calitate-preț. În gama variată oferită de brandul nostru, vei descoperi șuncă din carne de pui, curcan sau porc, toate cu un conținut de carne de minim 90% și conținut redus de sare. Dacă îți dorești să aduci un strop de savoare în plus mâncărurilor tale, baconul nostru afumat va fi alegerea perfectă.