• CADOU Kitul tău de meci! ⚽
    Bere, chipsuri, biscuiți - gratuit. Comandă de cel puțin 150 de lei și primești o sacoșă CADOU tot ce ai nevoie pentru meci! Stoc limitat.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Avem o veste extraordinară pentru voi! Anul acesta, bradul de Crăciun va ajunge la ușa voastră cu Sezamo. Suntem aici pentru a te ajuta să te pregătești pentru cea mai minunată perioadă a anului, cu brazi de mărimi diferite, ca să ai de unde să alegi.

 

Avem și o surpriză pentru tine: la orice brad cumpărat, primești 

:candy:  CADOU praline din partea noastra:candy:. .

Fă-ți Crăciunul și mai dulce cu Sezamo! 🛒🎁🌟

Procesul de comandă pentru brad se desfășoară în câțiva pași simpli:

Plasarea comenzii

 

Avem o opțiune flexibilă pentru plasarea comenzilor de brazi la Sezamo! Poți alege să plasezi o comandă separată pentru bradul de Crăciun sau să adaugi bradul la comanda existentă, alături de produsele Sezamo pe care le dorești. Această flexibilitate iți oferă controlul deplin asupra modului în care te pregătești pentru sărbători și îți permite să economisești timp și efort. 

Livrarea separată pentru brad

 

 
Pentru a ne asigura că bradul de Crăciun ajunge în stare perfectă la ușa ta, avem nevoie de timp suplimentar pentru pregătirea și livrarea bradului. Livrarea se face cel mai devreme a doua zi de la plasarea comenzii. Acest interval suplimentar de timp este dedicat pentru a garanta că fiecare brad este pregătit cu grijă și că ajunge la destinație în cea mai bună condiție. Înainte de livrare, te vom contacta telefonic pentru a stabili împreună ora exactă de livrare a bradului.

 

Modalități de plată:

 

Ai mai multe opțiuni pentru efectuarea plății. Aceasta poate fi făcută online cu cardul în momentul plasării comenzii sau prin alte modalități de plată: cash, card la curier. În cazul comenzilor mixte (produse alimentare și brad), valoarea comenzii se plătește la livrarea produselor alimentare, iar bradul se livrează ulterior. Pentru comenzile care conțin doar brad, este disponibilă și opțiunea de plată cu cardul la curier, folosind un POS, și cash.

Politica de returnare:

 

Pentru comenzile care includ brazi, opțiunea de returnare sau înlocuire a bradului nu e disponibilă. Acest lucru ne ajută să menținem un proces de livrare eficient și să asigurăm că fiecare brad este livrat la standarde înalte de calitate.

Orice reclamații sau întrebări legate de brazi pot fi depuse prin intermediul departamentului nostru de Relații cu Clienții. Echipa noastră dedicată te  va asista cu răspunsuri și soluții la orice nelămuriri sau probleme.

 

Acest proces le permite clienților noștri să aibă control asupra plăților și să beneficieze de comoditatea livrărilor separate pentru a se asigura că bradul ajunge la timp și în cea mai bună stare. Dacă ai nevoie de mai multe informații sau recomandări specifice pentru optimizarea acestui proces, îți stăm la dispoziție!

Adăugă magie și strălucire Crăciunului cu decorațiunile noastre. De la ghirlande luminoase la ornamente delicate, fiecare piesă transformă casa într-un spațiu festiv. Descoperă colecția noastră și împodobiți fiecare colț al casei cu culoare și bucurie.