• 🥚 Toată gama de ouă la -30%!
    Omletă, ouă prăjite, fierte, în salate sau ca ingredient în prăjituri? Fă-ți toate poftele și economisește! Avem super oferte la toată gama de ouă!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Brutărie și patiserie

La brutăria noastră Sezamo credem că toată lumea ar trebui să aibă ocazia de a experimenta bucuria de a mușca dintr-o pâine proaspăt coaptă și de a auzi sunetul satisfăcător al crustei crocante. Și vrem să îți fie foarte ușor să faci asta.

 

Am căutat prin oraș cele mai proaspete și apetisante bunătăți coapte de la brutării locale, pe care le livrăm de mai multe ori pe zi. Fie că este pâine de la Gre Bakery, care urmează rețete grecești, Arc Bakery, care creează delicatese franțuzești folosind făină franțuzească, unt organic și alte ingrediente grozave, sau rulada New York cu umplutură de fistic de la Pain Plaisir.

 

Dar asta nu este tot, pregătim și propriile noastre produse de brutărie și patiserie delicioase în cuptoarele Sezamo, în momentul în care plasezi comanda. Cea mai bună parte este că avem o gamă variată de bunătăți care sunt pentru toate buzunarele. Nu am uitat nici de cei cu diete speciale sau intoleranță la gluten. 

 

Când comanzi de la noi, vei fi primul și singurul client care va pune mâna pe produsele de brutărie sau patiserie. Vrei să te trezești cu produse de patiserie proaspete dimineața? Nici o problemă! Fă comanda cu o zi inainte! Și dacă nu ești complet mulțumit, îți vom da banii înapoi. Fără alte întrebări.

 

Nu este un vis. Aceasta este definiția celei mai bune brutării din oraș, una care nu te va dezamăgi niciodată.

Proaspăt pregătite în cuptoarele Sezamo din momentul în care ai plasat comanda.