• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Pornește într-o călătorie gastronomică prin țările din Europa

Dacă ți-e dor să mergi în vacanță, dar nu ai reușit încă să-ți planifici concediul de vară, îți propunem o alternativă sub forma unei călătorii gastronomice uimitoare prin câteva țări din Europa.

 

Recreează atmosfera unei seri petrecute la o cabană în munți chiar la tine acasă. Invită-i pe cei dragi și pregătește un platou tradițional cu cele mai delicioase brânzeturi și mezeluri din România, de la branduri precum Origini sau Tătăran, însoțite de un păhăruț de palincă de Trămuța, obținută din fructe alese cu grijă în zona Bihorului, și care este disponibilă doar la noi.

 

Continuăm călătoria noastră gastronomică și ajungem în Italia, unde vei putea trăi o seară autentică chiar la tine acasă. Alege cele mai bune vinuri italienești, brânzeturi tradiționale de la Parmareggio, mezeluri de înaltă calitate de la Fratelli Parmigiani și bucură-te de aromele și savoarea autentice ale bucătăriei italiene.

 

Dar de ce să ne oprim aici? Imaginează-ți o seară în Franța, descoperind cele mai fine brânzeturi și mezeluri. Îți recomandăm produsele tradiționale franțuzești de la Itineraire des Saveurs, un brand pe care îl vei găsi doar la Sezamo. Alături de aceste bunătăți, poți alege cele mai sofisticate vinuri din regiunile viticole celebre ale Franței.

 

Bucură-te de o călătorie gastronomică prin România, Italia și Franța, și lasă-te cucerit de deliciile culinare pe care le poți savura în intimitatea propriei locuințe.

Transformă-ți propria casă într-o adevărată cabană de munte și recreează atmosfera plăcută a unei seri petrecute în natură. Adună-i pe cei dragi și surprinde-i cu un platou tradițional pregătit cu cele mai delicioase brânzeturi de la Origini, și mezeluri preparate după rețete tradiționale de la Tătăran, cu ingrediente de calitate și mirodenii autentice, astfel încât să oferi o paletă de arome autentice și să încânti gusturile tuturor invitaților.

 

Nu uita să însoțești această experiență culinară deosebită cu un păhăruț de palincă de Trămuța. Această băutură rafinată este obținută cu grijă din fructe alese din zona pitorească a Bihorului. Este un produs unic și exclusiv, disponibil doar la noi.

Povestea pălincii de Trămuța începe încă din anul 1905 într-un loc numit "La Izvoare", în localitatea Tulca, din județul Bihor, unde se spune că exista o pălincărie care servea locuitorii comunei. Pălinca de Trămuța este produsă din fructe de cea mai bună calitate și este dublu distilată în cazane de cupru și maturată în butoaie de dud și stejar. 

Încearcă și produsele acestor producători locali uimitori