• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
carmangeria-ozana tombola

Avem vești extraordinare pentru tine: o tombolă specială în colaborare cu Carmangeria Ozana. Poți câștiga premii fabuloase:

 

Locul 1: jumătate de carcasă de porc proaspăt de la Carmangeria Ozana
Locul 2: voucher de 500 de lei pentru produsele preferate din gama Carmangeria Ozana.
Locul 2: voucher de 300 de lei pentru produsele preferate din gama Carmangeria Ozana.

 

Iată cum poți intra în competiție pentru aceste premii deosebite:

 


Mecanismul tombolei: 


Dacă în comanda ta ai cel puțin un produs de la renumita Carmangeria Ozana, ești automat înscris în tombolă pentru șansa de a câștiga un premiu fabulos.


Data extragerii: 


Extragerea va avea loc pe data de 21 decembrie, așa că asigură-te că ai participat până atunci pentru a avea șansa de a câștiga.


Premiul principal: 


Marele premiu este jumătate de carcasă de porc proaspăt de la Carmangeria Ozana. Vom pregăti și tăia toate părțile delicioase ale unui porc pentru a fi livrate direct la tine acasă. 

 

Premiile secundare: 


Avem și două premii secundare - un voucher în valoare de 500 de lei pentru locul II și un voucher de 300 lei pentru locul III, să-ți poți cumpăra produsele preferate din gama Carmangeria Ozana.

 Consultă regulamentul campaniei aici

  

Așadar, nu mai sta pe gânduri! Cumpără acum produse de la Carmangeria Ozana de la Sezamo și intră automat în competiția pentru aceste premii grozave. Ești la un pas de a aduce adevărata savoare în sărbătoarea ta de Crăciun!