• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Sigur ai auzit de cunoscuta Carmangerie Ozana, un loc unde locuitorii din cartierul Titan și nu numai, își cumpărau carne proaspătă pentru întreaga familie.
Aflată în piața cu același nume, Carmangeria Ozana a fost înființată în 1993 și procesează carne de vită, porc și miel din ferma proprie, dar și de la alți parteneri de prim rang din industria românească.

Pentru ca vrem sa va aducem produsele cat mai proaspete, ele sunt pregatite zilnic de catre Carmangeria Ozana, in afara de ziua de luni și  disponibilitatea noastra poate fi in acesta zi a saptamani redusa

Iată noutățile de la Carmangeria Ozana!

Ceea ce deosebește Carmangeria Ozana este pasiunea și dedicarea pentru calitate, tradiție și prospețime. Echipa lor este formată din maeștri iscusiți ai cărnii, care ne ofera cele mai bune sfaturi și recomandări pentru a ne asigura că vom alege produsele potrivite pentru gusturile și preferințele tale. Meritul și recunoașterea carmangeriei sunt confirmate și de faptul că au fost câștigătorii prestigiosului concurs Top Chef Măcelar în anul 2022. Această distincție subliniază expertiza și talentul de excepție al echipei lor în arta prelucrării cărnii.

 

La Sezamo, poți să te bucuri acum de  încredere pe care poți conta, pe calitatea și prospețimea produselor lor, păstrând astfel tradiția autentică și satisfacându-ți gusturile culinare.