• 🎁 CADOU!
    O doză de Kozel Dark la orice comandă și o sticlă de vin pentru Dragobete la comenzile de cel puțin 150 de lei.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 Primești 50 de lei reducere folosind codul FEBRUARIE24, pentru categoria "Fructe și legume" și încă 3 x 50 de lei la următoarele 3 comenzi.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Carne și pește proaspăt

Lucrăm cu maeștri măcelari și pescării locale de încredere, cum ar fi Carmangeria Ozana, Carmangeria Moldovan și Karpaten Meat, Păstrăvăria Bușteni, care garantează o calitate remarcabilă și gusturi autentice românești. Toate acestea alături de brandurile noastre premium SUTCHA, pentru o friptură de vită redefinită, sau Fjoru, pentru un pește bogat în vitamine. De ce să pierzi ore în trafic până la supermaketurile tradiționale, când îți aducem tot ce ai nevoie și în 2 ore? Datorită lanțului termic controlat, carnea ajunge la tine rece, fără să îi fie afectată calitatea în vreun fel. Iar dacă nu ești mulțumit(ă), primești banii înapoi garantat.

Avem parteneri locali de încredere, precum Carmangeria Ozana, care a obținut recent titlul de Top Chef Măcelar, pentru al doilea an consecutiv, și Carmangeria Moldovan, renumită pentru meșteșug și calitate încă din 1994. De la acești maeștri măcelari poți comanda carne proaspătă de porc, vită și oaie. Colaborăm și cu Karpaten Meat, un producător român de vită Black Angus, pentru gusturi cu adevărat locale și autentice. Dacă ești în căutarea unor opțiuni eco, nu trebuie să ratezi SilvaniaBio, care oferă carne de vită ECO din nordul Transilvaniei. Descoperă brandul nostru premium, SUTCHA, care redefinește friptura de vită.