• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Câștigă cu Pluxee și Sezamo

Plătește comenzile tale de cel puțin 200 de lei prin intermediul cardului Pluxee Gusto în perioada 25.04.2024 - 25.05.2024 și obții un voucher de 20 de lei pentru următoarea ta comandă. Află toate detaliile mai jos.


Mecanism campanie

1. Plasează o comandă de minimum 200 lei pe Sezamo.ro sau în aplicație, pe care o plătești prin intermediul cardului Pluxee Gusto. Află mai multe despre cum poți plăti cu cardul Pluxee de aici.

2. Primești un voucher de 20 lei, pentru următoarea ta comandă la Sezamo, plătită tot cu ajutorul cardului Pluxee Gusto.

Voucherul va fi acordat în maximum 2 zile lucrătoare de la livrarea comenzii, sub formă de credite în contul utilizatorului. Creditele vor fi valabile timp de 30 de zile.

 

Citește regulamentul campaniei aici.