• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Câștigă cu Up și Sezamo

Plătește comenzile tale cu ajutorul cardurilor Up Dejun sau Up Cadou în perioada 22.04.2024– 22.05.2024 și obții de fiecare dată un voucher de 20, 30 sau 40 de lei pentru următoarea ta comandă.

Spune-ne ce energie ai la shopping și primești un vocuher în funcție de valoarea cumpărăturilor tale - Maestru, Înțelept sau Shogun? Află toate detaliile mai jos.

Mecanism campanie

Comandă cu valoarea minimă de 250 de lei și primești credite în valoare de 20 de lei în contul de client Sezamo, utilizabile la următoarea comandă.

Comandă cu valoarea minimă de 300 de lei și primești  credite în valoare de 30 de lei în contul de client Sezamo, utilizabile la următoarea comandă.

Comandă cu valoarea minimă de 400 de lei și primești credite în valoare de 40 de lei în contul de client Sezamo, utilizabile la următoarea comandă.

Campania se adresează tuturor utilizatorilor ce comandă și plătesc prin intermediul cardurilor cardurile Up Dejun sau Up Cadou. Citește regulamentul campaniei aici.