• CADOU Kitul tău de meci! ⚽
    Bere, chipsuri, biscuiți - gratuit. Comandă de cel puțin 150 de lei și primești o sacoșă CADOU tot ce ai nevoie pentru meci! Stoc limitat.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Cea mai bună carne din oraș

La Sezamo, suntem mai mult decât o simplă măcelărie online. Noi suntem pasiunea pentru carne, tradiția în era modernă și gustul autentic, toate într-un singur loc. Nu mai pierde timpul pe drumuri până la măcelărie, lasă-ne să-ți aducem carnea preferată direct la ușa ta, în cel mai simplu mod posibil. Tăiem distanțele, nu doar carnea!

 

Avem parteneri locali de încredere, precum Carmangeria Ozana, care a obținut recent titlul de Top Chef Măcelar, pentru al doilea an consecutiv, și Carmangeria Moldovan, renumită pentru meșteșug și calitate încă din 1994. De la acești maeștri măcelari poți comanda carne proaspătă de porc, vită și oaie. Colaborăm și cu Karpaten Meat, un producător român de vită Black Angus, pentru gusturi cu adevărat locale și autentice. Dacă ești în căutarea unor opțiuni eco, nu trebuie să ratezi Bioforia, care oferă carne de vită ECO din nordul Transilvaniei.

 

Noi aducem în farfuria ta o poveste de arome, texturi și calitate fără egal. Descoperă brandul nostru premium, SUTCHA, care redefinește friptura de vită.

 

Cu peste 150 de produse unice, suntem mândri să-ți oferim diversitate și calitate, într-un fel pe care magazinele obișnuite nu îl pot oferi. Și pentru că știm că prețul contează, vei plăti mai puțin la noi. Pentru ca tu să fii 100% mulțumit, noi venim cu o garanție de returnare a banilor - dacă nu ești pe deplin satisfăcut, banii îți revin, fără întrebări.