• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Descoperă cel mai variat sortiment de înghețată

În sfârșit, este din nou vară. Hai să ne bucurăm de soare și de înghețată!

 

De acum încolo, frigiderul tău va fi mereu plin cu înghețată de la Sezamo. Îți oferim cel mai variat sortiment de la cei mai buni artizani din oraș: Friddi, care transformă cele mai fine ingrediente din lume în gelato și sorbet delicioase și naturale, sau Gusto e Passione, care folosesc rețete de gelato autentice italienești, vechi din 1930, și ingrediente naturale, fără gluten și conservanți sau coloranți.

 

De asemenea, doar la Sezamo, vei găsi peste 100 de arome de înghețată de la 40 de branduri românești și internaționale, mai multe decât într-un supermarket obișnuit, cu un sortiment care cuprinde de la înghețate clasice, din ciocolată, vanilie sau fructe, până la cele vegane, ECO, fără zahăr și sorbet. 

 

Cel mai important: îți garantăm că înghețata nu se va topi până la tine acasă pentru că toate camionetele noastre sunt dotate cu congelator, astfel că nu întrerupem lanțul termic, și tu poți savura înghețata la cea mai bună calitate.

 

Lasă-te inspirat și bucură-te de gustul răcoros al celei mai bune înghețate din oraș, livrată în 3 ore până la ușa ta... rece ca la Polul Nord!

Gelato de la faimoșii artizani locali Friddi și Gusto e Passione

Am căutat prin tot orașul în căutarea celor mai talentați artizani locali și așa i-am găsit pe cei de la Friddi, care transformă cele mai fine ingrediente din lume în gelato și sorbet delicioase și naturale. Multe dintre ingredientele pe care le folosesc sunt certificate ECO și DOP, precum laptele pasteurizat, fisticul de Bronte, alunele de pădure din Piemont sau vanilia de Madagascar.