• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Un ocean de pește proaspăt

Descoperă cea mai mare selecție de delicii marine din România! Este o săptămână specială și avem pentru tine delicii marine inedite, proaspete, fie că vin din adâncul Atlanticului ori din râurile montane din România.

 

Lucrăm direct cu pescării care ne furnizează pește conform cerințelor noastre, și îți oferim o selecție de produse pe care nu o vei găsi altundeva. Sub marca noastră Fjoru vei găsi doar pește certificat, de o prospețime inegalabilă și o selecție unică. Fără congelare pe parcursul transportului, așa cum se întâmplă în supermarketurile clasice, ci pește proaspăt prins.

 

Suntem unici în România datorită selecției noastre vaste de pește organic. Prin certificările furnizorilor nostri, ne asigurăm că fiecare etapă, de la creștere la capturare și hrănire, respectă cele mai înalte standarde.

Descoperă savoarea autentică a peștelui proaspăt și certificat, sub marca noastră Fjoru, adus direct la tine în cel mai scurt timp după capturare. Fiecare bucată de pește poartă amprenta calității noastre, garantând o experiență culinară de neegalat. Ne mândrim cu oferta noastră unică de pește organic, un adevărat rafinament gustativ și calitativ. Fii sigur că alegi cel mai bun: MSC denotă pescuit marin sustenabil, ASC semnifică creștere responsabilă. Cu fiecare bucată, aduci acasă o felie de ocean autentic, într-un mod prietenos cu mediul.

 

Brandul FJORD BHOEMIA aduce esența oceanului la tine acasă, oferind o colecție selectă de produse marine premium. Fiecare produs poartă amprenta calității și prospețimii, fiind adusă direct din adâncurile Atlanticului. Cu fiecare produs, poți simți esența mării și dragostea noastră pentru deliciile marine. Descoperă minunatul calcan sălbatic, o comoară marină ce păstrează aromele pure ale oceanului în fiecare fibră. Cu textura sa suculentă și gustul inconfundabil, acest rege al apelor adaugă o notă nobilă oricărei mese.