• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Cel mai bun pește din oras

Descoperă cea mai mare selecție de delicii marine din România! Suntem unici în țară datorită selecției noastre vaste de pește organic. Nu vei găsi nicăieri pește mai bun decât la noi! Iar dacă nu va fi așa și nu ești mulțumim, îți dăm banii înapoi, garantat.

 

Prin certificările furnizorilor noștri, ne asigurăm că fiecare etapă, de la creștere la capturare și hrănire, respectă cele mai înalte standarde.

 

Lucrăm direct cu pescării care ne furnizează pește conform cerințelor noastre și îți oferim o selecție de produse pe care nu o vei găsi altundeva. Sub marca noastră Fjoru vei găsi doar pește certificat, de o prospețime inegalabilă și o selecție unică. Fără congelare pe parcursul transportului, așa cum se întâmplă în supermarketurile clasice, ci pește proaspăt prins.

 

Păstrăvăria Bușteni, o emblemă a tradiției culinare, aduce peștele proaspăt de munte aproape de tine. Păstrăv crescut în condiții naturale cu apă provenită din râul Zamora, cu o pasiune de pentru calitate și autenticitate, oferă o gamă variată de produse premium. Descoperă păstrăvul somonat fume, o simfonie delicată de arome și note afumate. Creat în armonie cu tradiția și natura, acesta aduce farmecul naturii în fiecare mușcătură. Încearcă autenticitatea cu Păstrăvaria Bușteni și transformă fiecare masă într-o aventură culinară de neuitat.

 

Fishmann prioritizează calitatea de la creștere până la procesare. Își canalizează atenția către condițiile și mediul în care cresc speciile, oferind alimente de cea mai înaltă calitate. Cu evaluări realizate de experți germani, se asigură că produsele lor sunt de cea mai bună calitate. Descoperă Micii de somn, o delicatesă surprinzătoare și sănătoasă. Cu gustul său unic și textura delicată, micii de somn sunt o modalitate simplă de a te bucura de savoarea mării în orice moment.