• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Cele mai bune lactate din oraș

Unde găsești cele mai gustoase produse lactate din oraș? Răspunsul este simplu: la Sezamo.


În contextul declinului vânzărilor de produse lactate, Sezamo susține fermierii locali și am adus direct de la ei cele mai fine produse. Astfel, nu doar că te delectezi cu gustul inconfundabil al produselor Origini de la Ferma lui Țane sau de produse ecologice din nordul Transilvaniei de la Bioforia, ci și contribui la dezvoltarea comunităților locale.


Dar Sezamo este mai mult decât gust și susținere locală. Cu Miil, propriul nostru brand, calitatea întâlnește prețurile accesibile. Și pentru cei cu nevoi speciale? Avem produse fără lactoză. Plus, o selecție vastă de delicii internaționale te așteaptă. Te invităm să descoperi și specialitățile din Franța, Italia, Olanda, Grecia și Orientul Mijlociu.


Nu mai sta pe gânduri! Comandă astăzi și primește produsele la temperatura ideală, direct la tine acasă, în 3 ore. Și nu uita: dacă nu te îndrăgostești de selecția noastră, îți returnăm banii garantat.

Țara noastră oferă condiții excelente pentru creșterea animalelor și producerea de lactate pline de gust și nutrienți. Deci, de ce să nu profităm de asta? Nu mai trebuie să călătorești prin piețele și târgurile de mici producători din tot orașul, am făcut noi deja acest lucru, am căutat și am selectat cei mai buni fermieri și producători locali, cum ar fi Origini sau Bioforia și îi găsești pe toți într-un singur loc.

Produse lactate de la poalele Carpaților

Fie că este vorba de telemea făcută din lapte integral sau de iaurturile naturale de la Ferma lui Țane, unde vacile, caprele și oile cresc în aer liber, produsele lactate de la Origini sunt mereu o alegere sigură și gustoasă.