• Elmiplant, cadou la comanda ta! 🫧
    Comandă de minimum 150 de lei și primești cadou un gel de duș, Deep Relax, 400 ml. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Cele mai bune mezeluri din oraș

Să cauți cea mai bună măcelărie din partea cealaltă a orașului, specialități franțuzești în altă parte, sau brandurile locale pe care le îndrăgești, necesită mult timp și energie. În plus, este greu să păstrezi produsele la aceeași temperatură ca atunci când sunt în frigider.

 

Pentru a ne asigura că nu trebuie să treci prin toate astea, am adunat într-un singur loc cele mai bune mezeluri din oraș. Și ce găsești la noi?

 

Salam proaspăt feliat, Bresaola sau pancetta, sărate și uscate la aer, făcute din carne de porc uscată timp de 6 luni, pe care începem să le feliem pentru tine din momentul în care îți pregătim comanda. Cele mai bune mezeluri locale de la Origini, Zimbria sau Avicola Poiana, pentru care nu mai trebuie să te deplasezi prin tot orașul, sau specialități franțuzești de la Itineraire des Saveurs, pe care nu le vei găsi în altă parte. Și știi ce este cel mai uimitor? Toate produsele sunt atât de fin feliate și atât de perfect aromatizate, încât imediat după ce le vei gusta vei simți că ai ajuns în Rai.

 

În plus, în comparație cu un supermarket, îți livrăm totul la rece, fără să întrerupem lanțul termic.

Dacă ești nemulțumit de calitatea unui produs, îți vom rambursa banii imediat, fără alte întrebări.

Pentru că ne dorim tot ce e mai bun pentru tine, am căutat mezelurile de cea mai bună calitate, specialități românești, dar și din străinătate, precum Bresaola, mortadella cu fistic sau salam Finocchiona IGP, pe care începem să le feliem din momentul în care îți pregătim comanda.

 

Suntem responsabili și prietenoși cu natura, drept pentru care ambalajele pe care le folosim pentru împachetarea acestora sunt 100% reciclabile, iar spre deosebire de supermarketuri, pe etichetă poți vedea tipul produsului, ingredientele, alergenii, informațiile nutriționale, și plătești doar greutatea reală.