• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Baby Club Sezamini

Livrare gratuită


Nu plătești transportul pentru comenzile tale, de duminică până joi, în intervalul 10:00-16:00

Reduceri pentru membrii clubului


Articole pentru bebeluși, alimente, produse de îngrijire. O mulțime de produse la reducere din care să alegi

Bani înapoi


La achizițiile de peste 300 de lei (cu excepția alcoolului și tutunului), primești 15lei în cont, pentru categoria „Mama și copilul”

Datorită clubului Sezamini economisești lunar

și ai mai mult timp pentru familia ta

În momentul în care devii părinte, descoperi o putere interioară deosebită, o dorință profundă de a oferi cea mai bună grijă și sprijin posibil pentru copilul tău. Suntem aici pentru a te ajuta în această călătorie, în orice fel putem, astfel încât să nu simți povara tuturor responsabilităților și să ai mai mult timp pentru tine și cei dragi.

 

Am creat o gamă variată și unică de produse pentru mamă și bebeluș care aduc împreună ofertele din piețe pline de legume și fructe proaspete, precum și produsele din farmacii, supermarketuri și magazine de jucării, toate pe o singură pagină. Calitatea nu trebuie să devină o preocupare financiară, așa că oferim produse cu un raport preț-calitate excelent în selecțiile noastre prietenoase cu bugetul tău - pur și simplu caută iconița cu bifă!

 

Cu Sezamini, poți comanda cu încredere toate alimentele și accesoriile de calitate garantată pentru hrănire, baie, schimbarea scutecelor, timpul de joacă și îngrijirea personală, și le vei avea livrate la ușa ta, în 3 ore sau la intervale de 15 minute, în funcție de preferințe, pentru a nu perturba programul tău aglomerat.

 Sărbătorim 5000 de membri în Baby Clubul Sezamini!

Regulament  aici

Reduceri pentru membrii clubului

În fiecare lună avem sute de produse la prețuri reduse din diferite categorii, așa că poți alege orice, în funcție de nevoile și dorințele tale. Vei economisi enorm! Pe scurt, reduceri exclusive, așa cum ar trebui să fie.

 

De ce să mergi în alte locuri din oraș și să stai la cozi imense, când le poți avea pe toate la ușă în doar 3 ore?

Chef mama! Bucură-te de comorile din cutia cu gustări!

Suntem aici pentru a-ți facilita bucătăria și pentru a te ajuta să pregătești mâncăruri gustoase și sănătoase pentru micuțul tău, fără a petrece ore în ședințe lungi de gătit. Cu selecția noastră de alimente potrivite pentru gătirea rapidă și nutriție specială, vei avea la îndemână tot ce ai nevoie pentru a asigura copilului tău o alimentație echilibrată și hrănitoare.

 

Produsele noastre sunt atent selectate pentru a se potrivi cu nevoile nutriționale ale copiilor și pentru a fi gata într-un timp scurt. Astfel, poți să gătești mâncăruri gustoase și sănătoase într-un mod eficient, fără a renunța la calitate sau la valoarea nutritivă.