• CADOU Kit de relax pentru părinți 💆
    O mască de față, sare de baie și vin? Ți le dăm CADOU la comanda ta de peste 150 de lei, ca să începi vacanța de vară relaxat(ă).
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Câștigă cumpărături gratuite la Sezamo pentru 1 an!

Cumpărături gratuite timp de 1 an, în valoare de 30.000 de lei

Te invităm într-o aventură incredibilă! Plasează 9 comenzi, începând chiar de azi până pe 21 decembrie, și poți deveni câștigătorul marelui premiu: cumpărături gratuite la Sezamo pentru 1 an, în valoare totală de 30.000 de lei. Anunțăm norocosul înainte de Crăciun, pe 22 decembrie.

 

Dar asta nu e tot! Ca să îți mărești șansele de câștig, avem surprize suplimentare! Mai exact, aducem 3 tombole, cu premii fabuloase:

 

🎟️ Tombola 1: 20 octombrie - 9 noiembrie
🎟️ Tombola 2: 10 noiembrie - 30 noiembrie
🎟️ Tombola 3: 1 decembrie - 21 decembrie

 

În fiecare dintre aceste intervale de 3 săptămâni, trebuie să plasezi cel puțin o comandă pe săptămână la Sezamo. La sfârșitul fiecărei perioade, vom extrage un câștigător dintre participanții eligibili, care va primi un voucher de cumpărături în valoare de 5.000 de lei. Și ce e și mai captivant, poți participa și câștiga în toate cele 3 tombole, dacă ești un campion al comenzilor! 

 

Ce mai aștepți? Fii parte din competiția noastră și lasă cumpărăturile la Sezamo să te transforme într-un câștigător! 

 

Consultă regulamentul aici