• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Cozonaci la Sezamo

 

Ne bucurăm să aducem direct la tine acasă o experiență gourmet de neuitat. Descoperă cozonacii noștri proaspeți, creați cu pasiune de producători de top, precum Laboratorul de Bucurii și Zexe, Ana Pan sau Pain Plaisir. Cozonacii noștri sunt un exemplu perfect al gustului și calității de care ne mândrim. Așa că nu mai sta pe gânduri!

Comandă acum și bucură-te de un festin delicios care îți va răsfăța simțurile.

Cu Sezamo, gustul de acasă este mai aproape ca niciodată!

Descoperă selecția noastră unică de cozonaci

 

O petrecere fără prăjituri parcă nu are nici un farmec, așa că am pregătit pentru tine o colecție de rețete de prăjituri de casă, prăjituri festive care mai de care mai gustoase și mai arătoase.

Iar dacă îți place să gătești propriile prăjituri în această perioadă, ți-am pregătit mai jos câteva rețete special pentru tine. Experimentează gustul autentic al sărbătorilor cu Sezamo și lasă-te purtat(ă) într-o călătorie culinară memorabilă.