• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Curatenia de primavara

Paștele se apropie în curând, iar tradiția dictează să avem casa curată pentru această sărbătoare. Curăță tot, de la podele, covoare, mobilă, chiuvete, geamuri, haine și toate cele cu ajutorul celui mai mare sortiment de produse prietenoase cu mediul sau cele clasice, la prețuri speciale! Descoperă oferta noastră mai jos.

Sigur, ai spălat vasele, dar realitatea este că abia ai început! Au mai rămas plita, mobila, cuptorul, frigiderul, masa, gunoiul de dus… și nu uita nici de baie. Chiuveta, closetul, dușul. Mașina de spălat trebuie curățată? Off, ar trebui să schimbi și periuțele de dinți.

Nu uita nici de mobila din living, dormitor, hol și restul casei. Cuierul trebuie șters și el, la fel și clanțele ușilor. Ușile, nu uita de uși! 

Trage aer în piept, avem noi produse de curățat toate suprafețele. De la branduri sustenabile la soluțiile cu care ești deja obișnuit. Tot ce a rămas de făcut este să aștepți livratorul Sezamo!