• CADOU Kitul tău de meci! ⚽
    Bere, chipsuri, biscuiți - gratuit. Comandă de cel puțin 150 de lei și primești o sacoșă CADOU tot ce ai nevoie pentru meci! Stoc limitat.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Diete Speciale - Gustos și fără

Cauți alimente fără gluten, lactoză sau zahăr, iar asta se dovedește a fi de multe ori o provocare 🏃‍♀️? Ce-ai zice să stai acasă și să îți aducem totul dintr-un singur loc?😉  Exact un astfel de loc construim pentru tine pe Sezamo.

 

Am consultat oferta magazinelor specializate și ți-am adus pe Sezamo peste 400 de produse de la 30 de branduri speciale. În categoria nouă “Nutriție Specială vei regăsi peste 1000 de articole fără lactoză, fără gluten sau fără zahăr, o sortimentație de 3x mai mare decât într-un supermarket obișnuit. 

Trimite-ne, te rugăm, sugestiile tale de produse adecvate unei alimentații speciale specificând ce-ți lipsește acum și vom fi fericiți să îți aducem produsul.

 

Și nu ne oprim aici! Familiile cu membri având intoleranțe trebuie deja să plătească de până la 3 ori mai mult pentru făină fără gluten doar pentru că au restricții alimentare și nu au altă opțiune. Avem o veste minunată pentru tine! Scădem prețurile la 30 de produse alimentare de bază pentru diete fără gluten, lactoză și zahăr la nivelul produselor alimentare de marcă obișnuite. Unde nu a fost posibil, am redus prețul cu 50%. Iar aceste prețuri rămân neschimbate cel puțin până la finalul verii.

 

Dorim să-i ajutăm pe toți cei care, din cauza dietei lor, nu au atât de multe alternative la cumpărături și sunt afectați din ce în ce mai mult de creșterea prețurilor. Suntem convinși că asta te va ajuta și pentru noi este tot ceea ce contează.

Fără gluten

Descoperiți opțiuni delicioase și sănătoase fără gluten la prețuri accesibile - toate fără gluten și esențiale pentru o dietă echilibrată. Am plafonat prețurile multor alimente de bază fără gluten de la brandurile Alnavit, Amisa, Obio produse de patiserie sărate și dulci fără gluten, paste, fulgi, amestecuri pentru copt și gustări fără gluten.

Alnavit

 

Fondată în anul 2000, parte a familiei Alnatura, misiunea Alnavit este de a oferi produse 100% organice sustenabile, cu cele mai înalte standarde de calitate germană. Produsele Alnavit au un gust delicios, sunt pure și conțin doar ingredientele necesare, fără aditivi artificiali.