• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Un nou erou în casa ta - Salvează timp, surprinde cu bun gust

 

FRoSTA înseamnă: #NaturalCaLaTineAcasă

Fără aditivi artificiali!

Fără potențiatori de gust

Fără coloranți artificiali

Fără arome artificiale

Fii gata să întâmpini un nou erou în bucătăria ta - o soluție care te ajută să economisești timp și să surprinzi cu savoare autentică! În preparatele noastre, vei găsi doar ingrediente autentice, precum smântână proaspătă, brânzeturi veritabile și unt natural, îmbogățite cu ierburi proaspete și sosuri pregătite cu grijă.

Gustos și simplu! Este promisiunea FRoSTA pentru fiecare masă.

 

FARĂ TRUCURI, FARĂ SECRETE

Explorează marea varietate de fileuri, pește pane și pește la cuptor!

Descoperă o varietate vastă de fileuri, pește pane și pește la cuptor, pline de savoare! Înfruntează aventura culinară cu FRoSTA! Aici te așteaptă o gamă diversă de fileuri, pește pane și pește la cuptor, însoțite de sosuri delicioase. Fiecare bucată de pește oferită este filetată și congelată imediat după pescuire, astfel încât să poți savura prospețimea mării direct acasă.