• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Fructe și legume proaspete

De acum, vânătoarea celor mai proaspete legume și fructe din oraș ia sfârșit. Nu mai este nevoie să treci pe la supermarketuri, piață sau aprozarul de la colț. De ce? Pentru că fermele consacrate Nasul Roșu, Bolovan, Legume verzi Băleni, Coșul cu Fructe și Ferma Lolita sunt toate sub același soare, direct de la Sezamo!

Iar atunci când alegi să comanzi local, îți aducem fructele și legumele chiar și în 6 ore de la recoltare.

Așadar, dacă vrei ca fiecare masă pe care o ai să fie atât sănătoasă, fă-ți lista de cumpărături pe Sezamo și programează-ți comanda la ora dorită!

De ce să importăm legume și fructe de la sute de kilometri, când în România, mai ales în apropierea Bucureștiului, este o recoltă bogată? Susține fermierii locali consacrați și comandă verdeață cultivată de ei! Noi le livrăm la tine chiar și în 6 ore de la recoltare.