• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • La orice achiziție de pește proaspăt primești gratuit o salată din partea noastră!🥬🐟
    Comandă pește proaspăt din selecția noastră unică și primești cadou o salată  pentru o garnitură perfectă și sănătoasă.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Fructe și legume cu gust de la mici producători locali

Micii producători locali cu care colaborăm se trezesc dis-de-dimineață și recoltează fructe, legume și verdețuri mai gustoase decât cele din supermarket, pe care ți le aducem până la ușă, chiar și în 6 ore de la recoltare, atât de proaspete ca și cum le-ai fi cules chiar tu. Pentru că lucrăm cu ferme aflate în proximitatea depozitului nostru, reușim să reducem și emisiile de dioxid de carbon din transport.

 

Susținem micii fermieri și producători locali și îi ajutăm să ajungă la clienți și să își crească producția, iar alături de ei, vrem să experimentezi gustul celor mai delicioase fructe și legume, de aceea am redus prețul la o selecție de produse la nivelul celor din supermarket. Scăderea prețului va fi suportată de noi, neafectându-i în niciun fel pe fermierii cu care colaborăm.

 

Avem și cel mai mare sortiment de fructe, legume și verdețuri ECO românești, unde te asigurăm că vei găsi produse de cea mai bună bună calitate, fără fertilizanți chimici, pesticide sau alte substanțe care ar putea pune în pericol sănătatea ta și a celor dragi ție.

 

Când îți pregătim comanda, verificăm fructele și legumele cu atenție ca să ne asigurăm că sunt de cea mai bună calitate. În caz contrar, dacă ești nemulțumit de calitatea unui produs comandat de la noi, îți vom oferi banii înapoi instant, fără alte întrebări.

 

Fructele și legumele cu un gust deosebit nu trebuie să coste o avere, de aceea am redus prețul la o selecție de produse la nivelul celor din supermarketuri și îți oferim posibilitatea să experimentezi produsele cu care se mândresc fermierii noștri: roșii ECO de la ferma Nasul Roșu, caise de la ferma pomicolă Lacu Rezii, mure de la Ferma de Mure, zmeură ECO de la Coșul cu fructe și vinete albe și graffiti de la Ferma Lolita.