• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Gratar Sezamo

Lasă-te învăluit de aroma tentantă a unui grătar savuros alături de cei dragi! Uită de agitația din supermarket și explorează recomandările noastre pentru un grătar desăvârșit.

 

Alege să experimentezi cele mai excepționale opțiuni din selecția noastră premium: singurul Angus Românesc de la Karpaten Meat sau specialități din carne de la renumita Carmangeria Ozana. Și pentru un grătar mai ușor, îți aducem peștele unic din Oceanul Atlantic sub marca noastră Fjoru, ce aduce savoarea mărilor direct pe farfurie.


Dă culoare și prospețime grătarului tău cu legume proaspete românești și alege băuturi răcoritoare, livrate reci chiar și în navete, pentru a-ți stinge setea în timp ce te bucuri de preparate. Transformă orice zi într-un prilej de sărbătoare culinară de calitate, de livrare ne ocupăm noi, în doar 3 ore!

Într-o zi caniculară de vară, un grătar poate deveni o masă ușoară dacă optezi pentru pește. Îți aducem, prin brandul nostru Fjoru, o selecție unică de pește organic, disponibilă doar la Sezamo, certificat MSC/ASC pentru pescuit sustenabil și creștere responsabilă. Încearcă o selecție inedită de rondele de pește spadă fără piele sau calcan sălbatic din Oceanul Atlantic, o delicatesă autentică pe care ar trebui să o descoperi. Nu mai ești nevoit să cauți prin oraș pește proaspăt, ne-am ocupat noi.

 

*Primești o bere artizanală cadou la achiziția de pește proaspăt. Promoție valabilă între 25-30 August, în limita stocului disponibil!